Jelen Lét

Jelen Lét

KÖZ-ŐS SZER / KORON- A SZER 1-10

2019. március 30. - taltoskiraly

KORON-A SZER 1

KORON-A SZER 2

KORON-A SZER 3

KORON-A SZER 4

KORON-A SZER 5

KORON-A SZER 6

KORON-A SZER 7

KORON-A SZER 8

 

KORON-A SZER 9

 

KORON-A SZER 10

Előadó: S. Kovács Erzsébet

 

Az élő adásokat a studioc18* gondozásában jött létre.

Az adások védnöke: Szentkorona Országa https://apostolimagyarkiralysag.info/

 

 

Egy szellemi utazásra hívunk az aranykorba, melynek eljöveteléhez a kérésünk és az elfogadásunk alapvető feltétel. A vaskor által okozott testi – lelki és anyagi sérülések hatásait az út során rendbe hozzuk – meggyógyítjuk, és közösen hozzuk létre a régen vágyott jövő képét. Ez az utazás „csak” a szellemi erőnk használatát igényli, az út során a fizikai helyváltoztatás szükségtelen, mégis biztosan célhoz érünk.

 

Ma már általánosan elfogadott a tudományos világban is, hogy a létező világ energiából van, amely az ember gondolatának engedelmeskedik. Ezt az irányítási formát használtuk eddigi alkotásaink megvalósítására is. A teremtés a gondolattal kezdődik, amit a gondolkodó ember képpé formál, és végül fizikailag megvalósít – megteremt.

 

Az ember ősidők óta gyakorolja a teremtést, ahogy azt Isten (Teremtő) meghagyta részére, bár a jelenlegi tapasztalataink szerint ez a tevékenysége – szerényen fogalmazva is hagy némi kívánnivalót. Ez utóbbi gondolat ösztönöz arra, hogy érdemben foglalkozzunk a felmerülő kívánságok bevonásával a teremtés folyamatába.

 

Az elvárásokat a teljesség igénye nélkül is nehéz lenne felsorolni, de egy teremtő folyamat során személyenként megfogalmazható, és bevihető a közös teremtés energiafolyamába, ahol a megvalósulás lehetősége jelen van. Ez a gyakorlat erőszakmentesen valósítja meg minden résztvevő közös akaratát, amennyiben a folyamat során mindannyian kellő figyelmet szentelünk a kitűzött cél elérésére. A teremtéshez – az energia irányváltásához is – időre van szükség, ezért ismétlésekkel kell segíteni a folyamatot. Időt takaríthatunk meg – a hatékonyság – a résztvevők létszámának növelésével, ami személyes meghívásokkal bárki számára elvégezhető feladat.

 

Nagyon fontos tudni, hogy az „utazás” során veszteség – bántás senkit nem érhet, sőt az egyéni gyógyulásokat is a közösség energiája segíti. Azon kívül mindenki jelen lehet a világon egyedül álló „alkotásban” ahol a Teremtő Közösség a szellemi erejével hozza létre a kívánt változást.

A magyarság évtizedes várakozását kívánjuk valósággá változtatni e cselekmény sorozattal, amelyet kizárólag a virtuális térben (az internet segítségével) személyenként és együtt elindított energiák koncentrálásával hozunk létre. 

 

Minden résztvevő és a közösség kinyilvánított problémájának megoldására közösen indítjuk el az energiákat, és egy hozzáértő vezető segítségével figyelmünket fókuszálva haladunk a megvalósítás felé.  

A bejegyzés trackback címe:

https://taltoskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr2314728729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása