Jelen Lét

Jelen Lét

Negatív vagy pozitív?

2019. május 03. - taltoskiraly

Nem kell mindenre reagálni! Nem kell félni, és a félelem által mindenki más gondolatát, melyet szavakba ölt, "negatívnak" titulálni! Ugyan is mindenki saját maga dönti el, hogy mit akar a tudatába beengedni, mit enged poha.JPGbe a saját világmindenségébe! Mert tudnod kell, hogy a Te "világmindenséged", a Te gondolati világod, de nem minden gondolat a Tied! Illetve, nem Te találod ki,csak odarakják neked, hogy megtévesszenek!

Az emberek nem figyelnek a gondolataikra, nem ellenőrzik, pedig egyszerű :ha felteszed azt a kérdést magadban, hogy ez jó vagy rossz gondolat akkor megkapod rá az első gondolatot, melyet az Őrangyalod ad neked, az mindig jó, de a következő pillanatban már az ellenkezőjét kapod mert a próbatevő nem hagy nyugton és ki akar billenteni az egyensúlyodból! Szívedre vagy az eszedre hallgattál?


A Szeretet mindig segít, csak el kell hinni! A kételkedés viszont abban a pillanatban össze kever /diabolos/,ezért sokszor nem értjük mi baj van körülöttünk! Azt tapasztaltam kb 30 éve, hogy mindenki szajkózza, hogy "ez negatív, az negatív" bár felét se érti miért? Ezek az emberek mindent negatívnak képzelnek! De mióta rossz a negatív? Ha a leletem negatív akkor jó! És ki negatív , ha valakinek más véleménye van mint neki?
Ha mindent negatívat rossznak képzelünk akkor azt teremtjük meg! Mert tudvalevő hogy most a teremtést tanuljuk! Nézzen mindenki saját magába!


" Ne kérj semmit, fogadj el mindent amit kapsz, tedd Magadévá ami neked kell, a többit engedd el!" ez egy keleti bölcsesség! Erőt és energiát adunk annak, ha mindent negatívnak vallunk! Illetve annak tartjuk! Ami másnak jó, az neked nem biztos, és fordítva is igaz! Ha megteremted magadnak, azt kapod vissza mert tükörkép. Ezt akarod?


/Jézusi tanítás: Mindenki a saját urát ismeri fel először!/ Gondolkodj! Használd az ÉGI tudásod. Nem a földi az igazi! ŐSI TUDÁS HORDOZÓI VAGYTOK MAGYAROK!!! EZT KÉRJÉTEK VISSZA! EMLÉKEZZETEK KIK VAGYTOK!

"Halljátok a hívó jelet? Emlékezzetek!"

Áldott a Magyar Nép!
Áldott Szent Koronánk, Boldogasszony éke SEGÍTS EGYSÉGRE! Megfogjuk egymás kezét, és egy akarattal, egyesült LÉLEKKEL MEGYÜNK tovább! Hívjuk Égi Szüleinket vezessenek minket haza a Fénybe!

ÍGY LEGYEN MERT ÍGY AKARJUK! MI A "MAGOK"!

Folytatás következik!

A bejegyzés trackback címe:

https://taltoskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr4614803348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása