Jelen Lét

Jelen Lét

Emlékezzünk....

2019. május 11. - taltoskiraly
Isten parancsait kifacsarták és megmásították a saját akaratukra, hogy minél több jusson nekik a pénzből és a hatalomból! Az egyszerű embert álnok hazugságokkal vezették félre és bénították le a tudatukat, félelmet keltve bennük!
ebr.jpg
"Bűnös vagy"! Csak az a baj, hogy aki ezt mondja másoknak, az a legnagyobb bűnös! És sajnos, a tudatlan embert félre lehet vezetni.
Ezért segítek nektek, hogy felébredjetek a hosszú álomból és ráeszméljetek kik is vagytok igazából! ISTEN népe Ti vagytok! Még akkor is, ha mindenki más, mást mond. ŐSI TUDÁS HORDOZÓI VAGYTOK, ÉS MOST ITT AZ IDŐ, hogy egy gondolatotok legyen, de ne a pénz! Hanem a szeretet, megbocsátás,szerelem és a FÉNYTUDAT működjön!
Hívjátok be a tudatotokba az ÉGI ÉDES ANYÁTOKAT, ÉS AZ Ő SZENT KORONÁJÁT! A MAGYAR KORONA A NÉPEMÉ, és csak figyelmeztetés arra, hogy merre kell menni, merre mutat! A FÉNYES ÚTRA MUTAT, ÖRÖKTŐL FOGVA MINDÖRÖKKÉ!
Máshogy nem lehet! Ezt JÉZUS is megmutatta, és előre megmondta, hogy romboljátok le a " templomot" (test), és Én 3 nap múlva újjá építem!
És így lett, mert Fénytestté változtatta a testét! Mivel a Lélek irányítja a testet és nem a test a Lelket! Aki Te vagy,
Egy vagy Mindenkivel! Hogy mégis külön vagytok, az azért van, hogy megtanuljatok teremteni! Nem büntetés miatt vagytok e Földön, hanem Isten Gyermekei tanulnak itt teremteni, amit a saját bőrükön tapasztalnak meg! Jót vagy rosszat teremtesz, azt kapod vissza! Egyetlen szitok, rossz szó, vissza hat a feladóhoz, mert a saját eldobott energiád idővel vissza megy a teremtőjéhez! Ahogy valamennyien vissza kell mennünk ÉGI SZÜLEINKHEZ! Ne félj a jót is vissza kapod! Azt kívánd felebarátodnak, amit önmagadnak. Mert az jön vissza! Te mit szeretnél vissza kapni?
MINDENKI A SAJÁT VETÉSÉT ARATJA LE, SENKI A MÁSÉT NEM ARATHATJA! MERT MINDEN GONDOLAT, SZÓ ÉS TETT A VISSZA HATÁS TÖRVÉNYE ALÁ ESIK! EZ A KARMA, MAGYARUL A SORS!
Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar.
Szerelmetes Szerelemmel Népemnek!
Erzsébet

A bejegyzés trackback címe:

https://taltoskiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr5514821266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása