Jelen Lét

Szavak és érzések

2019. május 14. - taltoskiraly


Szavak és érzések nem mindig fedik egymást! Az ember szereti elfedni az érzéseit a szavakkal! Nem mindig sikerül, de néha bejön! Csak hogy egyszer, vissza üt s akkor, fájdalom tör rá, mit nehéz feldolgozni!
Miért hazudik, mert beakarja csapni önmagát?! Vagy mást? De sokáig úgy sem sikerül!

szavak.jpg
Életünk, hosszú-hosszú út, kemény megpróbáltatás! Bukkanók és zökkenők, varga betűk és éles kanyarok között, szélben, viharban, napsütésben, hófúvásban! De mi csak megyünk, megyünk mert ezt rótták ki ránk!
Legfeljebb félelmeink azok, melyek vissza húzhatnak, vagy bátorságunk, mely előre visz! De mindig csak előre nézz, hátra soha! Hagyd az elmúlt pillanatokat, az elmúlt órát és évet, mert oly rövid az élet!

Csak a jelennel foglalkozz, s ha túltetted magad a jelen pillanaton, már a múlté, és elmúlt! Változtatni rajta ha akkor nem tudtál, most már nem tudsz! Miért a múlttal foglalkozol, mikor a jelenben, a jelent kell megoldanod!


S ha nem tudod mit mondtál egy pillanattal előbb, ne törődj vele, mert EL-MÚLT!
A jelen pillanatban a Fény az, mely vezet, fogja a kezed! Ne ragadj bele a lehúzó alacsony rezgésű gondolatok és szavak világába! Igen Istenem! Megfogadom a tanításodat és át adom Testvéreimnek mind azt, amit nekem adtál!

A VÉGTELEN SZERETETED, KEGYELMED SUGARÁT!

Erzsébet

Kérdés?

Az alázat útja

por.jpgHa hagyom, elvesztem! Ha nem, akkor még inkább! Most, mi az igazság?
Alázatossá válni? De nem tudom hogyan? Mi az alázat? Mindenbe beletörődni, vagy harcolni? Mint Jézus tette, beletörődött sorsába az ATYA AKARATA SZERINT? Ez az alázat? Én nem tudom! Már nem szabad gondolkodni, mert az nem alázat? Elfogadni a sorsom? Hiszen nem is létezem! Mit fogadok el, ha irányított lény vagyok? Csak porszem, kit a szél sodor ide-oda? Nem tehetek róla!


Nem én rendelkezem szabad akarattal? Hanem a szél dobál ide- oda? Fel kap és ledob, a napba repít, vagy a pokolra dob? A szél visz el, vagy hagy ott! Sorsom tőle függ! Egyszer fent, egyszer lent! De néha, repülhetek a széllel, mint a porszem, és örülhetek hogy megismerhetem a repülést! Jó ha nem hagy egy helyben, mert ilyen porszem is van. Odúba esik, honnan a szél soha nem tudja kiemelni. Így hát örülök,
hogy az úton lévő porszem lehetek, egyszer fent, s egyszer lent!


Sodorj szél engem messzire, fel és le! Hullám völgyek s hegyek felé, hogy megismerhessem a Napot, a Csillagokat, s láthassam a sziklát, a füvet, s a virágokat! Jó ez így! majd egyszer talán szétmálik a porszem, hiszen ő sem örök, s más lesz! Kisebb, vagy nagyobb. De így van jól! A szél visz el, s a szél hoz meg! Lehet hogy neki van igaza, annak a porszemnek, akinek odúba kellett esnie, lehet hogy nem!

De lehet, hogy annak van igaza akit repítenek, s egyszer fenn, s egyszer lent!
Mi az igazság? Az nincs! itt nincs! Oda át van! Van oda át egyáltalán? Vagy csak képzelet ez is?
A porszem képzelete? KI JÁTSZIK VELE?

ERZSÉBET

Szerelem/ Vágyak

szer.jpg

Vágy a Te szerelmedért
mely tiltott!
Vágy a Te csókodért,
melyet felejtenem kell!

Ölelésért, mely
forrón éget el!
Ölelésért, mely
sosem múlik el!

Felejteni mindent,
Mindent mi éltetett.
Felejteni mindent,
Mit valaha szerettem!

Bocsásd meg ha néha
Nem sikerül nekem!
Emlékfoszlányok, vágyak
Hozzád vezetnek!

Nem tudom, álmodok
Vagy ébredek!
De nagyon fáj!
És mégis kérlek!

Szeress engem,
Valahol a messzeségben.
Megérzem hidd el,
Minden rezgésed!

Ölelj gondolatban,
Ölelj át engem!
Csillapítsd fájdalmam
Bennem!

Békesség legyen velem,
Öröktől fogva!
Mindörökké éljek benned,
ÉS EGY LEGYEK VELED!

2001.MÁRCIUS. 16-17

Emlékezzünk....

Isten parancsait kifacsarták és megmásították a saját akaratukra, hogy minél több jusson nekik a pénzből és a hatalomból! Az egyszerű embert álnok hazugságokkal vezették félre és bénították le a tudatukat, félelmet keltve bennük!
ebr.jpg
"Bűnös vagy"! Csak az a baj, hogy aki ezt mondja másoknak, az a legnagyobb bűnös! És sajnos, a tudatlan embert félre lehet vezetni.
Ezért segítek nektek, hogy felébredjetek a hosszú álomból és ráeszméljetek kik is vagytok igazából! ISTEN népe Ti vagytok! Még akkor is, ha mindenki más, mást mond. ŐSI TUDÁS HORDOZÓI VAGYTOK, ÉS MOST ITT AZ IDŐ, hogy egy gondolatotok legyen, de ne a pénz! Hanem a szeretet, megbocsátás,szerelem és a FÉNYTUDAT működjön!
Hívjátok be a tudatotokba az ÉGI ÉDES ANYÁTOKAT, ÉS AZ Ő SZENT KORONÁJÁT! A MAGYAR KORONA A NÉPEMÉ, és csak figyelmeztetés arra, hogy merre kell menni, merre mutat! A FÉNYES ÚTRA MUTAT, ÖRÖKTŐL FOGVA MINDÖRÖKKÉ!
Máshogy nem lehet! Ezt JÉZUS is megmutatta, és előre megmondta, hogy romboljátok le a " templomot" (test), és Én 3 nap múlva újjá építem!
És így lett, mert Fénytestté változtatta a testét! Mivel a Lélek irányítja a testet és nem a test a Lelket! Aki Te vagy,
Egy vagy Mindenkivel! Hogy mégis külön vagytok, az azért van, hogy megtanuljatok teremteni! Nem büntetés miatt vagytok e Földön, hanem Isten Gyermekei tanulnak itt teremteni, amit a saját bőrükön tapasztalnak meg! Jót vagy rosszat teremtesz, azt kapod vissza! Egyetlen szitok, rossz szó, vissza hat a feladóhoz, mert a saját eldobott energiád idővel vissza megy a teremtőjéhez! Ahogy valamennyien vissza kell mennünk ÉGI SZÜLEINKHEZ! Ne félj a jót is vissza kapod! Azt kívánd felebarátodnak, amit önmagadnak. Mert az jön vissza! Te mit szeretnél vissza kapni?
MINDENKI A SAJÁT VETÉSÉT ARATJA LE, SENKI A MÁSÉT NEM ARATHATJA! MERT MINDEN GONDOLAT, SZÓ ÉS TETT A VISSZA HATÁS TÖRVÉNYE ALÁ ESIK! EZ A KARMA, MAGYARUL A SORS!
Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar.
Szerelmetes Szerelemmel Népemnek!
Erzsébet

Negatív vagy pozitív?

Nem kell mindenre reagálni! Nem kell félni, és a félelem által mindenki más gondolatát, melyet szavakba ölt, "negatívnak" titulálni! Ugyan is mindenki saját maga dönti el, hogy mit akar a tudatába beengedni, mit enged poha.JPGbe a saját világmindenségébe! Mert tudnod kell, hogy a Te "világmindenséged", a Te gondolati világod, de nem minden gondolat a Tied! Illetve, nem Te találod ki,csak odarakják neked, hogy megtévesszenek!

Az emberek nem figyelnek a gondolataikra, nem ellenőrzik, pedig egyszerű :ha felteszed azt a kérdést magadban, hogy ez jó vagy rossz gondolat akkor megkapod rá az első gondolatot, melyet az Őrangyalod ad neked, az mindig jó, de a következő pillanatban már az ellenkezőjét kapod mert a próbatevő nem hagy nyugton és ki akar billenteni az egyensúlyodból! Szívedre vagy az eszedre hallgattál?


A Szeretet mindig segít, csak el kell hinni! A kételkedés viszont abban a pillanatban össze kever /diabolos/,ezért sokszor nem értjük mi baj van körülöttünk! Azt tapasztaltam kb 30 éve, hogy mindenki szajkózza, hogy "ez negatív, az negatív" bár felét se érti miért? Ezek az emberek mindent negatívnak képzelnek! De mióta rossz a negatív? Ha a leletem negatív akkor jó! És ki negatív , ha valakinek más véleménye van mint neki?
Ha mindent negatívat rossznak képzelünk akkor azt teremtjük meg! Mert tudvalevő hogy most a teremtést tanuljuk! Nézzen mindenki saját magába!


" Ne kérj semmit, fogadj el mindent amit kapsz, tedd Magadévá ami neked kell, a többit engedd el!" ez egy keleti bölcsesség! Erőt és energiát adunk annak, ha mindent negatívnak vallunk! Illetve annak tartjuk! Ami másnak jó, az neked nem biztos, és fordítva is igaz! Ha megteremted magadnak, azt kapod vissza mert tükörkép. Ezt akarod?


/Jézusi tanítás: Mindenki a saját urát ismeri fel először!/ Gondolkodj! Használd az ÉGI tudásod. Nem a földi az igazi! ŐSI TUDÁS HORDOZÓI VAGYTOK MAGYAROK!!! EZT KÉRJÉTEK VISSZA! EMLÉKEZZETEK KIK VAGYTOK!

"Halljátok a hívó jelet? Emlékezzetek!"

Áldott a Magyar Nép!
Áldott Szent Koronánk, Boldogasszony éke SEGÍTS EGYSÉGRE! Megfogjuk egymás kezét, és egy akarattal, egyesült LÉLEKKEL MEGYÜNK tovább! Hívjuk Égi Szüleinket vezessenek minket haza a Fénybe!

ÍGY LEGYEN MERT ÍGY AKARJUK! MI A "MAGOK"!

Folytatás következik!

A Magyar Nemzet védelmében!

Én Népem Figyelj Rám!

sors.jpg
Segítek! De Nektek is tenni kell! Tegyétek félre a karmikus adósságotokat!
Ismerjétek fel az "ármánykodást"! Kerüljétek el! Nem kell, hogy bizonyítsátok az igazatokat! Ha beugratok a cselnek, csőbe húznak benneteket!

 

El akarják venni Tőletek a Szellemi tudásotokat! Félre vezetnek és "fátyol" mögé rejtik előletek az igazságot! Nem kell fátyol mögé bújni! Vagy valaki fél, mert hamis? De ennek így kell lennie, mert mindenkinek döntenie kell a saját sorsáról!

Ha hagyod, hogy félre vezessenek, azt magadnak köszönheted! Ébredj fel végre MAGYAR NÉP!

A Magyar nyelvben használatos: hiszem ha látom! Vagy: nem hiszem el! /legyen a hited szerint/! Nem kell mindenre reagálni, így nem adtok energiát neki! Az egység akkor jön létre, ha mindenki ugyan azt gondolja és vallja! Hívjátok a Szentkoronát és a Törvényeit!

Tartsátok be,mert ezek az ISTENI TÖRVÉNYEK, ÉGI TÖRVÉNYEK! ÖRÖK TÖRVÉNYEK!!!


A SZERETET TÖRVÉNYE VEZET A FÉNYBE, ahogy azt JÉZUS bemutatta!

Áldott a MAGYAR NÉP, s ÁLDOTT ÖRÖKRE!

 

...folytatás következik : negatív vagy pozitív?

Szeretet

 

236px-string_of_hearts.jpg

Ti az Én Népem vagytok!
Ősi tudást hoztatok!
Bennetek van, s élitek,
Szeretetben legyetek!

Öleljétek a Fákat!
Őrizzétek tudástokat!
Halljátok a madarakat!
Értsétek meg a szavukat!

Hívjátok az ŐSÖKET!
Szólítsátok meg Őket!
Egységre lépjetek!
Szeretetben legyetek!

Fényruhátok suhanjon!
Fényességgel ragyogjon!
Tiszta szívvel, Lélekkel
Fényhazába érkeztek!

Minden Ember Testvéred,
Még ha ma, nem is érted!
Szeretetben legyetek!
Szerelemben éljetek!

2019.Április.24. Erzsébet

IMA A HAZÁÉRT

190113-843x546.jpg

 Én Uram, Istenem, vigyázz ránk!
Ne hagyjad elveszni a Hazát!
Sírva kér két szemünk,
Irgalmazz minekünk!
Emeld fel magadhoz Nemzetünk!

Szeretet fénye ég bennünk!
Mig élünk hiszünk és remélünk!
Vigyázz ránk, nyújtsd kezed,
Oltalmazd népedet
Az õsi Magyar Nemzetet!

Szûzanyánk szeplõtlen Mária,
Hozzád száll sok magyar sóhaja,
Kérd értünk Fiadat,
Megváltó Urunkat,
Védje s õrizze Országunkat!

Mig igaz magyar él a földön,
NEM HAGYJUK,HOGY A ROSSZ LEGYÕZZÖN!
Bármi volt, bármi lesz,
A magyar magyar lesz,
Így éled újjá a Nemzet!
A Szűz Anya Velünk lesz!

a Szent Margit Gimnázium diákjai

Budapest, 2002.április.13 Kossuth térA Békéért és a Szeretetért

en-vagyok-a-feny.jpg

 Szeretettel átölelem ezt a Földet!
Minden szeretetem átjárja,
Begyógyítja minden zugát és sebeit.

Átölelem a vizeket,
És minden kincset.
Amit magába rejt!

Emeld fel a Lelked,
Emeld fel a Szíved!
Legyen a Földön
Minden Ember boldog!

Mondj a Földért egy Imát!
Nyisd meg a szíved ajtaját,
Ahol a Csillag és a Föld
Összeér!

Csillagszülöttek 1.

Talán Te is átélted amit én, Gyermekkorodban? Talán négy- öt évesen, de lehet, hogy hamarabb!Minden éjszaka azt láttam álmomban, hogy sok ezer pici gömböcske, mint a szappanbuborékok fel le mozogtunk és nagyokat kacagtunk. Csodálatos gyermek zsivaj volt halható az egész univerzumban!

csillagszul1.jpgA szivárvány összes színében ragyogtunk. Nem volt a tudatunkban más, csak kacagás, gyermeki elfogadás. Nem kérdeztük hol vagyunk és miért? Nem féltünk, ártatlanok voltunk valamennyien! Csak játszottunk és mindenkit ismertünk:

Boldogok voltunk!

 

"Gyertek velem, Kedveseim,
Sétáljunk vissza
Az idő távoli birodalmába,
Mert emlékeznünk kell."

Hasonló tapasztalásokat Te is írd meg!
Folytatása következik!